Corona support

Jouw onderneming en Corona

Getroffen door COVID-19 maatregelen

Ben je als ondernemer getroffen door COVID-19 maatregelen dan kun je rekenen op ondersteuning van onze MKB-kredietcoaches. Zo helpen ze jou door:

  1. Naar jou te luisteren als je het gesprek wilt aangaan over de impact van Corona op jou, je onderneming en privé
  2. Het vinden van een passende COVID-19 financiering of subsidie
  3. Het onderzoeken of andere business- en verdienmodellen mogelijk zijn
  4. Het onderzoeken en organiseren van een schuldsanering
  5. Het onderzoeken van de mogelijkheden die er zijn om met je bedrijf te stoppen

 

Luisteren

De impact van COVID-19 op jou als ondernemer kan groot zijn en veel onzekerheid met zich meebrengen. Dan is het goed om te weten dat er altijd een MKB-kredietcoach klaar staat om naar jouw verhaal te luisteren en je aandacht te geven. Daarbij zal jouw MKB-kredietcoach altijd met je op zoek gaan naar mogelijkheden die perspectief bieden. Weet dan dat MKB-kredietcoach je niet alleen laat. Vind jouw MKB-kredietcoach of MKB-bedrijfscoach hier of mail of bel. Je kan telefoonnummer en mail vermelden als dat beter past.

Passende COVID-19 financiering of subsidie

Voor COVID-19 zijn er financierings- en subsidiemogelijkheden die je in staat stellen deze crisis het hoofd te bieden. Jouw MKB-kredietcoach weet wat er allemaal mogelijk is. Met onze aanpak met 4 stappen vindt deze altijd de oplossing die het beste bij jou past

Andere business- en verdienmodellen

Om de crisis het hoofd te bieden moet je misschien wel overstappen naar andere business- en verdienmodellen. Jouw MKB-kredietcoach onderzoekt graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Bedenk daarbij dat jouw MKB-kredietcoach de kennis- en kunde heeft om jou te ondersteunen bij bedrijfkundige- en economische vraagstukken.

Schuldsanering

Groeien de schulden je boven het hoofd? Dan onderzoekt jouw MKB-kredietcoach samen met jou welke mogelijkheden er zijn om te komen tot een schuldsanering. Dat kan een minnelijke schuldsanering zijn, maar sinds 1 januari 2021 is het ook mogelijk om een schuldsanering onder de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) af te dwingen. Als er een schuldsanering mogelijk is dan helpt jouw MKB-kredietcoach je ook om dit te organiseren.

Stoppen

Misschien denk je er ook wel over om te stoppen met je bedrijf. Voor even of voor altijd. Ook dan staat jouw MKB-kredietcoach voor je klaar. Want stoppen met je bedrijf is ook emotioneel een zwaar proces. Wie weet biedt in dit soort gevallen het Time-Out Arrangement (TOA) nog perspectief.

Kom in actie

Hoe dan ook. Kom in vandaag al in actie als jouw bedrijf door COVID-19 in de problemen is gekomen. Want hoe langer je wacht hoe groter de problemen, hoe lastiger het wordt om oplossingen te vinden die de schade beperken. Hulp nodig? Zoek direct een MKB-kredietcoach in jouw buurt, mail of bel.