Ondernemerscoach

De MKB-Kredietcoach is jouw ondernemerscoach

Jouw, als ondernemerscoach opgeleide, MKB-Kredietcoach heeft als specialisaties: ondernemerschap, financiering en groei. Een ondernemerscoach die je kunt inschakelen als sparringpartner, omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor, iemand die je met raad en daad bij kan staan bij lastige ondernemersvraagstukken of iemand die je feedback geeft als je daar behoefte aan hebt.


Persoonlijke groei

In zijn rol als ondernemerscoach helpt de MKB-Kredietcoach jou om een goede ondernemer te blijven. Je coach houdt je scherp. Maar weet ook wat je persoonlijke drijfveren en ook valkuilen zijn. Samen met jou stelt de coach vast welke persoonlijke acties het meeste rendement opleveren. Zodat je ook intrinsiek gemotiveerd blijft als ondernemer.

Is je businesscase nog actueel?

Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor jouw onderneming?

Op welk cijfers kun je je ondernemer het beste sturen?

Is de toekomstige kasstroom van je bedrijf op orde om aan al je verplichtingen te voldoen of moeten er maatregelen genomen worden?

Groei van je onderneming

Wil je groeien? Of benut je het groeipotentieel van je onderneming onvoldoende? In de rol als ondernemerscoach helpt jouw MKB-Kredietcoach je bij het bepalen van de juiste strategie. Hij zorgt ervoor dat je tijdens de uitvoering van je groeiplannen bij de les blijft. Dat je realistische doelen stelt. Zodat jij vervolgens kan doen waar je goed in bent, namelijk het verder uitbouwen van je organisatie.

Lastige vraagstukken

Als ondernemer kan je te maken krijgen met lastige vraagstukken. Het gaat niet meer zo goed met je onderneming. Je hebt te maken met privéproblemen die jouw onderneming raken. Je hebt een zakelijke conflict. Het geduld van jouw financier is op. Ook met dergelijke problemen kan de MKB-Kredietcoach in zijn rol als ondernemerscoach jou helpen. Allereerst brengt hij jouw vraagstuk in kaart en vervolgens ondersteunt hij je bij het vinden van de juiste antwoorden en het nemen van goede beslissingen.