Wat is de impact van digitalisering op jouw business- en verdienmodel? (Deel 2)

Een paar weken gelden verscheen deel 1 over de impact van digitalisering op jouw business- en verdienmodel. Daarbij ging ik vooral in op de thema’s sociale impact en het mobiele ecosysteem. In deze blog zal ik ingaan een aantal andere onderwerpen benoemen waar je als ondernemer mee te maken gaat krijgen in een wereld die steeds verder digitaliseert en … Meer lezen Wat is de impact van digitalisering op jouw business- en verdienmodel? (Deel 2)

Wat is de impact van digitalisering op jouw business- en verdienmodel? (Deel 1)

Digitalisering, je kunt er niet omheen of je het nu leuk vindt of niet. Digitalisering raakt ons allemaal. Ook jou als ondernemer. Het heeft impact op je business- en verdienmodel. Misschien ben je er al helemaal klaar voor, heb je jouw business- en verdienmodel al digitaal bestendig gemaakt. Misschien denk je ook wel dat het … Meer lezen Wat is de impact van digitalisering op jouw business- en verdienmodel? (Deel 1)

Veel tijd en geld in marketing & communicatie? En toch geen hogere klanttevredenheid!

Ingrediënten voor een succesvolle aanpak van marketing & sales bij dienstverleners! Waarom leveren mijn marketing & sales inspanningen weinig op? Veel van mijn klanten zijn accountants. Ze zijn de laatste jaren steeds bewuster met marketing bezig en baseren zich daarbij op de bekende marketing P’s. Onderdeel hiervan is dat ze geld in naamsbekendheid en evenementen … Meer lezen Veel tijd en geld in marketing & communicatie? En toch geen hogere klanttevredenheid!

Wat kan een ondernemer leren van de Nederlandse topsporters die meedoen aan de Olympische Spelen?

Nederland is de Olympische Spelen in PyeongChang geweldig begonnen, met gouden plakken en ook een aantal verrassende uitslagen! Hier mogen we trots op zijn! Na de race bespraken de commentatoren de rol van de coaches van de atleten. Er zijn een aantal mondiaal erkende topcoaches, waarvan een in het bijzonder. Hij is als geen ander … Meer lezen Wat kan een ondernemer leren van de Nederlandse topsporters die meedoen aan de Olympische Spelen?