Kredietcoach worden

Word ook MKB-Kredietcoach!

Opleidingen voor accountants

Een MKB-kredietcoach begeleidt en ondersteunt de ondernemer bij de duurzame financiering van zijn bedrijf. Het verkrijgen van krediet is daar onderdeel van. Uiteraard is er aandacht voor het bankkrediet, maar nadrukkelijk wordt ook ingegaan op nieuwe financieringsvormen. Je ontwikkelt kennis en vaardigheden om de ondernemer te coachen en begeleiden bij het verkrijgen van krediet. Maar ook het behouden en optimaliseren van zijn bestaande financiering komt aan bod.

Tijdens de leergang MKB-kredietcoach leer je hoe je de ondernemer op een eigentijdse manier coacht, begeleid bij zijn bedrijfsvoering en ondersteunt bij het krijgen en houden van financieringen en financieel inzicht. MKB-kredietcoach verzorgt samen met Full•Finance Opleidingen diverse opleidingen.

Spreekt het je aan, wil de persoonlijke uitdaging aangaan en wil je snel beginnen ga dan naar de opleidingen? Wij bieden je verder de mogelijkheid aan om na het volgen van de opleiding financieringsdeskundige te starten als Aspirant MKB-kredietcoach.

Opleiding Financieringsdeskundige

Wil je je verder ontwikkelen als financieringsdeskundige voor het midden- en kleinbedrijf? Schrijf je dan nu in voor de opleiding tot financieringsdeskundige.

Doelgroep
De opleiding is bedoeld voor assistent-accountants en accountants die mkb-ondernemingen willen ondersteunen bij financieringsaanvragen.

Inhoud van het programma
Voor assistent accountants en accountants die niet de volledige opleiding MKB-kredietcoach willen volgen, is er nu de opleiding tot financieringsdeskundige. De opleiding tot financieringsdeskundige bestaat uit het blok ‘financiering’ van de opleiding tot MKB-kredietcoach. Na het succesvol volgen van de opleiding krijgt de financieringsdeskundige de mogelijkheid om aanvragen voor te bereiden in FinanOnline en Fyndoo en te verzenden na kwaliteitscontrole door MKB-kredietcoach.

Duur van de opleiding
De opleiding bestaat uit een summercourse van 2 dagen of 5 bijeenkomsten van 4 uur.

Pe-uren
Het aantal gecertificeerde pe-uren NBA bedraagt 20.

Kosten
De opleiding kost € 1.495 (excl. btw). Dit is exclusief lesmateriaal en inclusief warme maaltijden. Besluit je hierna de Opleiding MKB-kredietcoach te volgen, dan wordt de vergoeding voor de Opleiding Financieringsdeskundige in mindering gebracht op de prijs van de Opleiding MKB-kredietcoach.Schrijf je nu in »

Opleiding MKB-kredietcoach

De MKB-kredietcoach slaat de brug tussen de mkb-ondernemer en zijn financiële contacten. Als MKB-kredietcoach begeleid en ondersteun je de ondernemer bij het realiseren van zijn dromen en het vinden van een passende financiering. Door een coachende aanpak houd je de ondernemer scherp. Waarbij je altijd oog hebt voor de samenhang tussen ondernemerschap, de onderneming en de financiële situatie.

Doelgroep
De opleiding is bedoeld voor accountants en andere financieel professionals die mkb-ondernemingen willen ondersteunen en coachen bij financieringsaanvragen en het optimaliseren van de bedrijfsprestaties.  Het diploma MKB-kredietcoach geeft het recht de titel gecertificeerd MKB-kredietcoach te voeren.

Inhoud van het programma
De leergang bestaat uit drie delen: ‘Ik en de vent’, ‘ik en de tent’ en ‘ik en de cent’. Je leert:

  • hoe je de ondernemer als persoon coacht,
  • de ondernemer te begeleiden bij de bedrijfsvoering
  • de financiële situatie van de ondernemer te optimaliseren
  • hoe je succesvol een financiering organiseert voor de ondernemer

Duur van de opleiding
De opleiding bestaat uit 20 bijeenkomsten van een dagdeel.

Pe-uren
Het aantal gecertificeerde pe-punten (NBA) voor het volgen van de gehele de opleiding bedraagt 80.

Kosten
De opleiding kost € 6.250 (excl. btw). Dit is exclusief lesmateriaal en inclusief warme maaltijden. Eventueel worden de opleidingskosten voor de Opleiding Financieringsdeskundige hierop in mindering gebracht, mits deze opleiding is gevolgd.Schrijf je nu in »

Wij leiden accountants op tot gecertificeerd MKB-kredietcoach

Wij faciliteren lokale kredietcoaches zodat zij in staat zijn zichzelf te profileren

Wij houden de kennis van onze coaches op peil door middel van intervisies, opleidingen, blogs, wiki’s en tooling

<div class=’mailmunch-forms-widget-659880′></div>