Onze Diensten

MKB-kredietcoach is een onafhankelijke organisatie die MKB’ers ondersteunt bij het krijgen en behouden van financiering.

Wij vergroten jouw (financiële) kennis, vaardigheden en professionaliteit. Waardoor je meer inzicht in de financiële reputatie van jou als ondernemer en jouw bedrijf krijgt.

Schakel ons in voor het:

  • Krijgen van een financiering
  • Houden van een financiering
  • Verlagen van je financieringskosten
  • Sparren over belangrijke ondernemersvraagstukken
  • Vergroten van je kansen als ondernemer
  • Realiseren van groei
  • Uitwerken van een ondernemersplan of businesscase
  • Optimaliseren van je persoonlijke ondernemerschapskwaliteiten

Hoe wij jou helpen?


Borg de continuïteit van je onderneming.

Ben jij een ondernemer die de continuïteit van jouw onderneming goed wil regelen in het geval je te maken krijgt met een persoonlijke calamiteit? Vanaf nu kan je terugvallen op de Ondernemingsakte. Daarmee creëer je rust en zekerheid voor iedereen die zakelijk betrokken is bij jouw bedrijf. Je wilt tenslotte niet dat door jouw afwezigheid problemen of nog erger ontstaan.

In de Ondernemingsakte leg je als ondernemer onder andere vast wie jouw bedrijf mag vertegenwoordigen in geval je wegvalt door bijvoorbeeld een ongeval of overlijden. Daarnaast leg je met de Ondernemingsakte allerhande praktische documenten en informatie vast die van belang zijn in het geval zich een calamiteit voordoet. Denk daarbij ook aan wachtwoorden en pincodes.

Jouw verantwoordelijkheid om zaken goed te regelen. 


Verbeter je effectiviteit met meer inzicht in jezelf .

Als ondernemer heb je een droom. Je wilt wat bereiken, iets neerzetten. Het zijn echter vooral jouw persoonlijkheid en gedrag die je bedrijf tot een succes maken. Heb je jezelf overschat of juist onderschat en hoe scoor jij ten opzichte van andere ondernemers? De E-Scan geeft inzicht in je sterke en zwakke kanten als ondernemer.  Naast belangrijke zelfkennis ontvang je tips en adviezen. Hoe ziet jouw ondernemerschap eruit en welke strategie kun jij het beste volgen?

Het gaat er niet om hoe je scoort, maar hoe je ermee omgaat. 


Onze Waarde

Het inschakelen van een gecertificeerde MKB-kredietcoach biedt jou de volgende voordelen.

Jij staat centraal

We nemen jou en je plannen altijd 100% serieus en samen met jou zullen we op zoek gaan naar een manier waarop jij je ondernemersdroom kunt verwezenlijken.

Altijd voor een já

Als jij een aanvraag via ons indient moet de kans op een ja van een van de geselecteerde financiers 80% zijn.

Onafhankelijk

Financiers geven ons geen commissies als jij daar een financiering regelt. Wij zullen jou ook altijd vertellen wat de voor- en nadelen zijn van de diverse financieringsoplossingen die er zijn.

Helderheid

Als jij ons inschakelt voor het begeleiden naar een succesvolle financieringsaanvraag dan vertellen wij jou meteen wat de kosten daarvan zijn. Dat zetten we daarna zwart op wit in een duidelijke opdrachtbevestiging.

Keurmerk

Al onze MKB-kredietcoaches zijn speciaal opgeleid om jou te kunnen helpen met je vragen over ondernemerschap, financiering en groei. Ze volgen met enige regelmaat intervisies en worden frequent bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in financieringsland. Alleen zo houden ze het recht op het keurmerk Gecertificeerd MKB-kredietcoach

Individuele Coaching

Als jij ons inschakelt krijg je een persoonlijke coach. Een coach die jouw ondernemersplan begrijpt en weet hoe je daar een passende financiering bij vindt. Niet alleen als je een financiering nodig hebt. Ook als je al een financiering hebt of recent een hebt gekregen

Eerlijkheid

Als jij bij ons komt met een plan dat niet nog niet klaar is, of niet haalbaar is dan zijn we daar eerlijk over. Zodoende voorkom je dat je kosten moet betalen voor een aanvraag die het toch niet gaat redden. Natuurlijk bespreken we als jij dat wilt de alternatieven om toch een ja te krijgen.

Netwerk

De MKB-kredietcoach heeft een groot netwerk in de financieringswereld. Niet alleen bij financiers, maar ook bij kennisinstellingen, branche- en beroepsorganisaties, softwareleveranciers. overheid en toezichthouders. Zodoende weten wij altijd wat er speelt en daar pluk jij weer de vruchten van.

Gratis kennismakingsgesprek

Gedurende een uur mag je alles aan ons vragen over je dromen, plannen, ideeën, financiering en ondernemerschap.

Helemaal gratis.

Na afloop vertellen wij jou wat wij voor jou kunnen betekenen. Zodat jij daarna verder kunt met het realiseren van je droom.

Het delen van onze kennis is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Bezoek onze blog.