Nieuwe leergang MKB-kredietcoach start 8 mei 2017

Nieuwe leergang MKB-kredietcoach start 8 mei 2017

Op 8 mei 2017 start Full Finance Opleidingen met de nieuwe leergang MKB-kredietcoach. Daarbij leren de deelnemers alles over ondernemerschap, marketing, het beoordelen en uitwerken van ondernemersplannen en het invullen van het financieringsvraagstuk.
Daarbij komen onderwerpen aan de orde als:

  • Het effectief coachen van ondernemers
  • Het gebruik van het Business-canvasmodel voor ondernemers
  • Het realiseren van omzet door effectieve marketing
  • Het opzetten van een realistische prognose
  • Het vaktechnisch borgen van een financieringsaanvraag

De leergang is zodanig opgezet dat deelnemers in september 2017 al aan de slag kunnen als aspirant MKB-kredietcoach. In de periode september 2017 – december 2017 werken de deelnemers door middel van actieve intervisies aan verdere professionalisering van hun vaardigheden waardoor zij per 1 januari 2018 aan de slag kunnen als gecertificeerd MKB-kredietcoach. Tijdens de leergang leren de deelnemers ook te werken met specifieke software die gebruikt wordt in de dagelijkse praktijk van MKB-kredietcoach.

Inmiddels hebben dertig personen de leergang gevolgd. De leergang is populair onder accountants die op zoek zijn naar persoonlijke en inhoudelijke verdieping van hun werkzaamheden als MKB-accountant en die nieuwe dienstverlening aan hun samenstelpraktijk willen toevoegen.

De deelnemers krijgen tevens de nodige bouwstenen voor hun eigen businesscase als MKB-kredietcoach aangereikt.

Aanmelden voor de leergang kan via deze link daar vindt u ook meer informatie over de leergang. Maar u kunt ook contact opnemen met Jurroen Cluitmans van Full Finance Opleidingen j.cluitmans@fullfinance.nl of 055 – 355 9979

Wilt u meer informatie hebben over de MKB-kredietcoach. Neem dan contact op met Age Douma info@mkbkredietcoach.nl of 038 – 467 1588

 

Share this post