Het onderhoudsboekje

Het onderhoudsboekje

De MKB-kredietcoach waardeert jouw onderneming, is de slogan onder ons logo. Én wat betekent dat concreet? Welke waardering kun en mag je verwachten?

Bij de waardering breng ik -Marina van Rossum- het besef (terug) dat de ondernemer én de onderneming waardevol zijn.

Vanuit een passie en visie start je zelfstandig en ga je netwerken om omzet te maken. Omzetten waar je blij van wordt en die de kosten die je maakt moeten kunnen dragen.

Werkplezier is daarbij belangrijk!

Onderneming versus Auto
Jouw groeiende onderneming behoeft onderhoud op reguliere basis. Zoals er het onderhoudsboekje voor de auto bestaat, is er ook voor ondernemers en hun onderneming hét onderhoudsboekje beschikbaar.

Een boekje boordevol tips en trucs aangevuld met feiten en weetjes. Waar kun je binnen jouw onderneming geld (terug) vinden, waar zit de power van jouw onderneming, hoe kunnen vuiltjes worden schoongemaakt en hoe kun je de verlichting aan zetten?

De MKB-kredietcoach geeft antwoorden op dergelijke vragen en zorgt samen met jou dat de passie en visie weer worden herstart binnen jouw groeiende onderneming.

Ondernemer versus autorijden
Belangrijk is dat je als ondernemer het vertrouwen blijft hebben in de capaciteiten en kwaliteiten van jezelf en de onderneming. Je stopt veel eigen middelen bij de start in je onderneming en gaat vol enthousiasme aan de slag. Onderweg sluiten andere ondernemers zich aan bij jouw route en gaandeweg kunnen deze je bijhouden, inhalen of zelfs -vervelender- je van de weg drukken! Al met al, heb je met veel omstandigheden te maken die je weinig kunt beïnvloeden. Hierdoor kan de navigatie van slag raken en jou op een hobbelweg laten ondernemen.

Coaching versus navigatie
Navigatie werkt hetzelfde als coaching; een gestructureerd en doelgericht proces.

Als (krediet)coach zet ik op interactieve wijze aan tot een effectief gedrag door bewustwording en persoonlijke groei. Oplossingsgericht sturen en exploreren van mogelijkheden, ook waar het financieel wellicht niet haalbaar lijkt!

Er zijn immers een heleboel financieringsopties waarvan een ondernemer en zijn onderneming gebruik kan maken.

Het licht aanmaken en het creëren van mogelijkheden behoort voor mij tot het ervaren van werkplezier. Het zorgt voor die glimlach waardoor ik dé Blijmaker ben.

Ik ben Dé Blijmaker die puur denkt in oplossingen voor de financiële problemen die vervelend zijn.

 

Share this post